Nye patienter

Patienter fra Hobro

Vil du være ny patient hos os? Det er meget nemt at skifte tandlæge til Tandlægehuset Aalestrup.

Hos Tandlægehuset Aalestrup i Aalestrup vil vi gerne være hele Himmerlands fortrukne tandklinik. Derfor tager vi glædeligt imod dig fra Hobro på vores tandklinik i Aalestrup. Bor du i Hobro og søger efter en dygtig, kompetent og anbefalet tandlæge? Så er du mere end velkommen på vores klinik.

Kontakt os for en flytning, så sørger vi for alt det praktiske. Det eneste du skal sørge for, er at medbringe dit sygesikringsbevis første gang, du besøger klinikken. Så kan vi nemt og hurtigt oprette dig som patient i vores system.

Hos Tandlægehuset Aalestrup bruger vi mange ressourcer på at tænke i nye baner. Vi sørger for at være opdateret i forhold til nye retningslinjer inden for din tandbehandling. Derfor kan du trygt vælge os, når du leder efter ny tandlæge.

Dit første besøg

Første gang du besøger os skal du huske at medbringe dit sygesikringskort, så vi kan registrere dig. Vi sørger for at hente din patienthistorik og journal. Hvis du tager medicin, anbefaler vi, at du medbringer et medicinkort eller fortæller os om den. Vi vil gerne sikre os, at du ikke får nogle bivirkninger, og at du får den helt rigtige behandling. Vi anbefaler, at du børster tænder kort tid før besøget. 

Bestil akut tandlægetid med det samme hos tandlægehuset Aalestrup

Hvordan skifter man tandlæge?

Hvis du gerne vil være ny patient hos os, skal du blot ringe til os eller komme forbi klinikken. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan møde vores behandlere. Medbring dit sygesikringskort, så vi kan oprette dig i vores system. Så nemt er det at skifte tandlæge.

Det bedste til dig

Din lokale tandlæge

Vores personale står altid klar til at tilbyde dig de bedste behandlinger. Hvis du gerne vil vide mere om vores team, kan du trykke på ikonet ovenfor.

Vi tilbyder fair tandlægepriser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger. Du kan finde vores prisliste sammen med de spørgsmål, vi oftest bliver stillet, ved at trykke på ikonet ovenfor.