Om os og vores klinik

Mød vores personale

Vores personale har et højt fagligt niveau, som vi er meget stolte af. Vi har en ambition om at være blandt de bedste tandlæger i Danmark. Derfor holder vi os løbende opdateret på den nyeste forskning og de nyeste tandteknikker.

Hos Tandlægehuset Aalestrup gør vi en dyd ud af, at være en rummelig klinik, hvor der er plads til alle. På klinikken tales flere forskellige sprog på tandklinikken. 

Andrea

ANDREEA

DAGLIG LEDER og tandlæge

Andreea overtog klinikken i maj 2020 med et mål om at drive klinikken, så alle patienter får den bedste behandling – fordi alle skal have et trygt sted at gå til tandlæge. Andreea har 10 års erfaring som tandlæge med egen klinik.  

Tandlæge Adam

adam

tandlæge

Adam startede på vores klinik i efteråret 2023. Adam er på klinikken to gange om ugen. 

Birthe Tandplejer tandlægehuset høruphav

Birthe

Tandplejer

Birthe er tidligere ejer af Tandplejecenteret i Aalestrup. Hun ser derfor muligvis meget bekendt ud for dig. Hun startede på vores klinik i november 2022 efter nedlukningen af Tandplejecenteret. Birthe er en meget erfaren tandplejer og enormt omsorgsfuld. Hun passer derfor rigtig godt ind på vores klinik.

Helle klinikassistent

Helle

KLINIKASSISTENT

Helle har været på klinikken siden 2007, hvor hun har arbejdet sammen med den tidligere ejer. Helles mange års erfaring inden for faget har lært hende, at det er vigtigt at vise omsorg overfor patienterne fra dét sekund, hvor de træder ind af døren. 

Lotte

Lotte

KLINIKASSISTENT

Lotte blev udlært i 1981 og har arbejdet alle årene i Aalestrup, hvor hun i 1992 kom på tandklinikken i Vestergade – dog med et sidespring til Nørager i to år. 1. december 2021 kom hun tilbage til klinikken. Lotte er omfavnende, god til at tale med patienterne og drager stor omsorg for patienterne. Derudover har Lotte arbejdet med børn i mange år. 

Klinikassistentelev hos Tandklinik Vestergade

georgeta

KLINIKASSISTENTELEV

Georgeta startede på klinikken i november 2022 som voksenelev. Georgeta er sød, venlig, omsorgsfuld, smilende og en meget positiv person. 

Om klinikken

Tandklinik Vestergade ny patient

Tandlægehuset Aalestrup er en del af Sundhedshuset i Aalestrup. Der er handicapvenlig adgang til klinikken og gratis parkering tæt på. Vi har indrettet klinikken med fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og give vores patienter den bedste oplevelse. 

Når du træder ind af døren på klinikken vil du blive varmt modtaget af vores klinikassistenter. Derefter begynder din behandling. Denne vil altid foregå på dine præmisser. Vi kan starte med at tale om, hvordan du bedst kan lide at blive behandlet. Især hvis du har tandlægeskræk kan det være en god idé, så du føler dig tryg og holdt i hånden hele vejen.

Hvis du er ny patient, tager vi en grundig snak med dig og lægger en behandlingsplan, hvis det er nødvendigt. 

Du kan læse mere her, hvis du ønsker at blive patient hos os.