Mød vores personale

Vores personale har et højt fagligt niveau, som vi er meget stolte af. Vi har en ambition om at være blandt de bedste tandlæger i Danmark. Derfor holder vi os løbende opdateret på den nyeste forskning og de nyeste tandteknikker. Vi gør en dyd ud af, at være en rummelig klinik, hvor der er plads til alle. Vi taler desuden flere forskellige sprog på tandklinikken: Andreea taler rumænsk og Cennet taler tyrkisk.

Andrea

ANDREEA BOSANCU​

DAGLIG LEDER og tandlæge

Andreea overtog klinikken fra maj 2020. Hun har 10 års erfaring som tandlæge med egen klinik. Hendes mål er at drive klinikken, så alle patienter får den bedste behandling og et trygt sted at gå til tandlæge. 

Tandplejer hos tandklinik vestergade

Cennet arabaci

tandplejer

Cennet blev uddannet tandplejer i 2019. Cennet diagnosticerer og planlægger behandlingsforløb. Hun ligger stor vægt på forebyggelse. Selvom hun elsker at behandle patienterne på klinikken, vil hun nemlig ikke se dem mere end højst nødvendigt. 

Birthe Tandplejer tandlægehuset høruphav

Birthe Bach

Tandplejer

Birthe er tidligere ejer af Tandplejecenteret i Aalestrup. Hun ser derfor muligvis meget bekendt ud for dig. Hun startede på vores klinik i november 2022, efter nedlukningen af Tandplejecenteret. Birthe er en  meget erfaren tandplejer og enormt omsorgsfuld. Hun passer derfor rigtig godt ind på vores klinik.

Helle klinikassistent

Helle Justesen

KLINIKASSISTENT

Helle har været på klinikken siden 2007, hvor hun har arbejdet sammen med den tidligere ejer. Helles mange års erfaring inden for faget har lært hende, at det er vigtigt at vise omsorg overfor patienterne fra dét, de træder ind af døren. 

Lotte

Lotte Pedersen

KLINIKASSISTENT

Lotte blev udlært i 1981 og har arbejdet alle årene i Aalestrup, hvor hun i 1992 kom på tandklinikken i Vestergade, dog med et sidespring til Nørager i 2 år. Den 1 december 2021 kom hun tilbage til klinikken. Lotte er omfavnende og god til at tale med patienterne. Hun drager også omsorg for patienterne. Derudover har Lotte arbejdet med børn i mange år. 

Om klinikken

vestergade aalestrup medarbejdere gruppebillede

Tandlægehuset Aalestrup ligger som en del af Sundhedshuset i Aalestrup. Der er handicapvenlig adgang til klinikken og gratis parkering tæt på. Vi har indrettet klinikken med fokus på at skabe et bedre arbejdsmiljø og give en bedre oplevelse til vores patienter. 

Når du træder ind af døren på klinikken vil du blive varmt modtaget af vores klinikassistenter. Derefter begynder behandlingen, som altid vil foregå på dine præmisser. Vi kan snakke om hvordan du bedste kan lide at blive behandlet. Især hvis du har tandlægeskræk kan det være en god idé.

Hvis du er ny patient tager vi en grundig snak og lægger en behandlingsplan hvis det er nødvendigt.