Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Tandlægehuset Aalestrup

Når du er ny patient hos os sætter vi ekstra tid af til dig, så du kan oplyse os grundigt om din tandhistorik.

Hvis du lider af tandlægeskræk, skal du endelig fortælle os det, så vi kan være ekstra opmærksomme på det. Vi lytter til dig, og går ikke hurtigere frem end du har mod på.

Det at gå til tandlægen handler i høj grad om tillid til tandlægen og at have en følelse af at være i trygge hænder.

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Hvis du ønsker os som din fortrukne tandlæge, skal du ringe til os eller komme forbi klinikken. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan møde vores behandlere. Medbring dit sygesikringskort, så vi kan oprette dig i vores system.

Første besøg på klinikken

Første gang du besøger Tandlægehuset Aalestrup skal du huske at medbringe dit sygesikringskort, så vi kan registrere dig. Vi sørger for at hente din patienthistorik og journal.

Hvis du tager medicin, anbefaler vi, at du medbringer et medicinkort eller fortæller os om den. Vi vil gerne sikre os, at du ikke får nogle bivirkninger, og at du får den helt rigtige behandling. Vi anbefaler, at du børster tænder kort tid før besøget.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til regelmæssige eftersyn efterfølgende.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling.  Så ønsker du, at vi gør noget anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Tandlæge Adam

Priser og finansiering

Der kan være stor forskel på priserne på de behandlinger, der ikke er fastsat af sygesikringen. Vær opmærksom på, at der kan være mange penge at spare på den samme type behandling hos forskellige tandlæger. Vi har valgt at have faste, konkurrencedygtige priser på mange af vores behandlinger. Læs mere om vores priser her.

Vi har en samarbejdsaftale med patientlån, hvor du rentefrit kan låne penge til dit tandlægebesøg. Læs mere om patientlån her.

Det bedste til dig

Din lokale tandlæge

Vores personale står altid klar til at tilbyde dig de bedste behandlinger. Hvis du gerne vil vide mere om vores team, kan du trykke på ikonet ovenfor.

Vi tilbyder fair tandlægepriser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger. Du kan finde vores prisliste sammen med de spørgsmål, vi oftest bliver stillet, ved at trykke på ikonet ovenfor.

Skriv til os!

Vi kan kontaktes på telefon 98642900 og gennem vores Facebook-side