Tandblegning

Hvad er en tandblegning?

Nogle mennesker har naturligt en lysere tandemalje end andre og gule tænder kan eksempelvis være arvelige. Tænder kan misfarves af tobak, kaffe og andre farvestoffer fra fødevarer og drikkevarer – ligesom medicin og sygdom også være med til at misfarve dit tandsæt. Hvis du er utilfreds med misfarvningen på dine tænder, kan tandblegning hjælpe dig. Ved tandblegning bleges tænderne ved hjælp af en skinne og en blegningsgel. I blegningsgelen findes det aktive stof brintoverilte i en mild koncentration. Den milde koncentration gør at behandlingen er skånsom og ikke skader dine tænder. Gelen trænger ind i dine tænder og får tænderne til at fremstå lysere og hvidere.

Hvordan foregår en tandblegning?

Inden selve behandlingen går i gang, undersøger vi dine tænder meget grundigt. Hvis du har huller i tænderne eller nogle forrige behandlinger, der er uafsluttede eller utætte fyldninger, vil vi behandle disse først. Herefter tager vi et aftryk af dine tænder og fremstiller en personlig blegningsskinne, som passer dit tandsæt perfekt. Ved selve blegningsbehandlingen fyldes skinnen med blegningsgelen, hvorefter skinnen puttes i munden. Tandblegning varer oftest 1-2 timer, som kan fordeles over flere besøg på klinikken.

Vi står altid til rådighed hos Tandlægehuset Aalestrup, hvis du har spørgsmål til blegning af tænder eller andre tandbehandlinger. Kontakt os gerne via telefon eller pr. mail

Tandblegning Tandklinik Vestergade